Student voor een scrumbord met plakbriefjes

Begeleiden van studenten bij het doen van onderzoek

Cursus

Ben jij werkplekbegeleider of stagebegeleider en wil je leren hoe je jouw studenten adequaat kunt begeleiden in het doen van onderzoek?

In het kort

Jij weet straks alles van de belangrijkste onderdelen van de onderzoekscyclus en je bent in staat je studenten daarin goed te begeleiden.

Lees meer over de cursus

Waarom Windesheim?

We weten wat er speelt in het onderwijswerkveld en waar behoefte aan is. We helpen studenten graag bij het ontdekken en ontplooien van hun talenten én de talenten van hun leerlingen. Onze docenten verstaan hun vak en dragen graag hun expertise aan jou over.

Samen Opleiden

Scholen en lerarenopleidingen binnen Samen Opleiden hebben een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid voor 40% van het curriculum. De cursus versterkt de samenwerking op het gebied van praktijkonderzoek binnen Samen Opleiden en daarmee de kwaliteit van de begeleiding, schoolpraktijk en lerarenopleiding.

Lees meer over het studieprogramma

Maatwerk

Deze cursus is een maatwerktraject. Wij luisteren naar je wensen, kijken naar de situatie op je school en stemmen de inhoud van de cursus hierop af. We bepalen in overleg de locatie, data en tijden.

Lees meer praktische informatie