Studenten die met elkaar praten

Lerarenopleiding via vakgerichte zij-instroom

Tweedegraads bevoegdheid Nederlands, Engels, natuurkunde, scheikunde, wiskunde, Frans, Duits, economie, gezondheidszorg & welzijn, geschiedenis, aardrijkskunde en biologie of andere tweedegraads vakken

Geef je les in het voorgezet onderwijs, maar heb je alleen je Pabo-diploma of een andere tweedegraads bevoegdheid van het vak waarin je lesgeeft? Met dit vakgericht maatwerk-opleidingstraject behaal je in twee jaar je tweedegraads bevoegdheid.

Bevoegd voor de klas

Dit Tweedegraads vakgericht zij-instroom-opleidingstraject is speciaal voor Pabo-gediplomeerden en leraren met een andere tweedegraadsbevoegdheid dan het vak waarin je lesgeeft, die werkzaam zijn in het voortgezet onderwijs of het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs, maar nog niet volledig bevoegd. We bieden tweejarige studieprogramma's voor Nederlands, Engels, natuurkunde, scheikunde, wiskunde, Frans, Duits, economie, gezondheidszorg & welzijn, geschiedenis, aardrijkskunde en biologie of andere tweedegraads vakken.

Meer over dit opleidingstraject

Waarom Windesheim?

De focus van Windesheim is gericht op de ontwikkeling van betekenisvolle kennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn om succesvol te functioneren in de toekomstige maatschappij. Tijdens dit opleidingstraject wordt er gebruikt gemaakt van toekomstgericht onderwijs.

Lees meer over dit opleidingstraject bij Windesheim

Snel op de Campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlak bij de A28. Het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Bekijk de routebeschrijving

Praktische informatie

Het traject wordt blended aangeboden, duurt maximaal 2 jaar en bestaat uit 120 EC. De lesdagen worden in overleg bepaald.

Meer praktische informatie