Studenten die naar elkaar kijken

Lerarenopleiding Scheikunde via afstandsleren 

Afstandsleren

Wil jij er straks voor zorgen dat er chemie is tussen jou en je leerlingen? Word leraar Scheikunde, leer online en 'op afstand'.

In het kort

Samen met je medestudenten onderzoek je waarom scheikunde onmisbaar is voor onze maatschappij en voer je experimenten uit. Daarnaast krijg je een goed inzicht in scheikundige begrippen. Zo word jij de docent die de juiste 'chemische' verbinding maakt bij de leerlingen.  

Lees meer over de opleiding

Meer dan zelfstudie

Je studeert volgens een vast tempo en rooster. Daarbij werk je regelmatig online samen met medestudenten en maak je met elkaar opdrachten die op tijd klaar moeten zijn. Deze deadlines zijn belangrijk want we willen dat iedereen actief en op tijd opdrachten maakt en deelneemt aan discussies. Je leert van en met elkaar. Er is een beperkt aantal momenten waarop je klassikaal les hebt.

Lees meer over deze studievorm

Online leeromgeving

Je studeert in een innovatieve en overzichtelijke online leeromgeving. Voordeel van deze manier van studeren is dat je zelf momenten in de week bepaalt waarop je studeert.

Lees meer over de online leeromgeving

Studiebegeleiding

De docent geeft groepsgewijze begeleiding. Hij stuurt dan op het studietempo en begeleidt de groep bij het uitvoeren van online opdrachten via een discussieforum. Als je werkt in een van de zelfstudiemodules, kun je aan de docent vragen stellen via het discussieforum van deze module.

Meer over studiebegeleiding