Groepje volwassenen die je aankijken

Online proefstuderen

Wil je weten hoe het is om te studeren aan een hbo? Dan is online proefstuderen een goede investering voor jou.

Heb jij interesse om een opleiding te gaan volgen en ben je benieuwd hoe het is om te studeren aan het hbo? Met online proefstuderen krijg je een goed beeld wat studeren aan een hbo inhoudt.

Je bent al wat verder met je studiekeuze doordat je bijv. een open avond hebt bezocht en een opleidingsbrochure hebt doorgenomen. Nu wil je gaan ontdekken of de opleiding van je voorkeur écht bij je past. Dat kun je doen door online proefstuderen bij Windesheim. Het volgen van een online module helpt je om uit te zoeken of je het niveau van de opleiding aan kunt en welke vakken tot de kern van de opleiding horen. Online proefstuderen helpt je bij de oriëntatie op het hbo en ondersteunt je bij het maken van een definitieve keuze voor een opleiding.

Online proefstuderen is gratis!

Door online een module te volgen ervaar je alvast hoe het is om te studeren. Hoe zit bijvoorbeeld een module in elkaar en hoe werkt een elektronische leeromgeving? Hoeveel uren besteed je aan een module en hoe past dit in jouw agenda? Voordeel van deze manier van studeren is dat jij bepaalt op welke momenten in de week jij studeert én je krijgt een goed beeld van de opleiding. En niet onbelangrijk, online proefstuderen is gratis!

Aanmelden en start

Je kunt de modules gratis volgen. Op de pagina online proefstuderen lees je meer informatie over Online proefstuderen en hoe je je kunt aanmelden. Ook vind je hier een handleiding die je kunt volgen bij de inschrijving voor de module van je keuze.

Online Proefstuderen

Informatie en contact

Neem voor meer informatie contact op met Thijs Hemmer, via t.hemmer@windesheim.nl.