Student voor een scrumbord met plakbriefjes

Wetenschap en Techniekcoördinator (po)

Wil jij in het basisonderwijs aan de slag als techniekcoördinator? Dan is deze post-hbo wat voor jou!

In het kort

Technologie is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Onderwijs in technologie is nodig om zowel bestaande als nieuwe generaties inzicht te geven in de betekenis van technologie op de drie componenten; kennis, vaardigheden en houding. Wil jij je hier verder in ontwikkelen?

Lees dan meer over de inhoud van de post-hbo

Lestijden en studielast

Dit scholingstraject start februari 2020. Na een intake volgt begeleiding op maat toegepast op ieders eigen praktijksituatie. Er zullen met regelmatig inspiratiesessies gepland worden op de woensdagmiddag. Het aantal sessies is afhankelijk van de beginsituatie. We begeleiden vanuit professionele leergemeenschappen. De totale tijdsbesteding is 200 uur die je besteed aan opdrachten, zelfstudie en inspiratiesessies.

Meer praktische informatie

Lectoraat Leiderschap in Onderwijs en Opvoeding

De post-hbo-opleiding Wetenschap en Techniekcoördinator werkt nauw samen met het lectoraat Leiderschap in Onderwijs en Opvoeding. De focus van het lectoraat Leiderschap in Onderwijs en Opvoeding ligt op het ontwikkelen, implementeren en onderzoeken van rijke leeromgevingen, die een bijdrage kunnen leveren aan de leerprocessen van leerlingen, leraren en docenten én (school)leiders

Lees meer over het lectoraat Leiderschap in Onderwijs en Opvoeding

Wetenschap en technologie in het onderwijs

Heb jij met je organisatie andere vraagstukken op het gebied van wetenschap en technologie in het onderwijs? Neem dan gerust contact op met Windesheim voor een maatwerktraject. In onderstaande folder krijg je alvast een indruk wat Windesheim nog meer voor jou en jouw organisatie kan betekenen.

Download de folder (PDF)