Film voor beginners

Cursus

Wil jij leren hoe je een korte film produceert en monteert, zodat je je kennis en vaardigheden kan toepassen in je lessen? Dan is de cursus Film voor beginners iets voor jou!

De cursus Film voor beginners in het kort

In deze praktische cursus nemen we je mee in de wereld van het filmen en monteren. Docenten ervaren vaak een drempel bij het gebruiken van nieuwe tools. Kennis opdoen en uitwisselen, producten maken en verbeteren, leren en netwerken verlopen meer en meer via digitale kanalen. Voor het onderwijs is technologie een onmisbaar middel om het leren van leerlingen te faciliteren. Technologie maakt het mogelijk de verschillen tussen leerlingen recht te doen. Daarom is het van belang dat docenten in het bezit zijn van een breed mediapalet.

Studieprogramma

In één dag leer je de basisbegrippen- en technieken van film kennen en toepassen. Je neemt je eigen laptop mee met daarop een montageprogramma, zoals Movavi (editor plus) of Hitfilm (gratis).    

Voor wie

De cursus is bestemd voor docenten die werken in het primair-, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. 

Een one-minute film in één dag

Je doet niet alleen kennis en vaardigheden op over het produceren en monteren van een korte film, je gaat tijdens deze cursus een film maken van één minuut. Je begint met het maken van een storyboard en je verlaat de cursus met een zelfgemaakte film én een reader vol informatie.  

Praktische informatie

Start Volgt
Studievorm Cursus 
Studieduur Één dag
Lesdagen en lestijden Data worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.
Toelating Hbo werk- en denkniveau
Kosten € 250,-
Inschrijven Wil je je inschrijven voor de cursus Film voor beginners? Maak gebruik van de blauwe button onderaan deze pagina en schrijf je direct online in. 
Certificering Je ontvangt een bewijs van deelname.
Locatie Windesheim, Zwolle
Contact Wil je meer weten over deze cursus? Neem dan contact op via het contactformulier.