Studenten voor een scrumbord

Contact

Wil je meer informatie over deze opleiding? Neem contact op met Monique Nibbelink via onderstaand contactformulier.

Spreek een docent op een open avond

Wil je meer weten over de post-hbo-opleiding Practitioner Beeldbegeleiding? Kom naar een open avond, bezoek de informatiemarkt, woon een voorlichtingsronde bij en maak kennis met een studieadviseur!

Kijk wanneer de volgende open avond is

Blijf op de hoogte via e-mail

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open avonden en nieuwe opleidingen, maar ook over de ontwikkelingen bij Windesheim. En natuurlijk onze congressen, debatten en andere evenementen. Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief

Nieuwsbrief Educatie

Wilt je daarnaast op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de onderwijssector? Via de digitale nieuwsbrief Educatie informeren wij jou over onderwijsinnovaties, (samen) opleiden, praktijkgericht onderzoek vanuit onze lectoraten en nascholing, training en advies die wij kunnen bieden. Meld je aan voor de nieuwsbrief Educatie

Volg ons op social media

Wij zitten natuurlijk ook op social media. Stel ons een vraag, praat mee of deel je foto of verhaal met ons!

Ga naar de Twitterpagina van Windesheim Twitter: Via @windesheiminfo houden we je op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en ontwikkelingen.

Ga naar de Linkedinpagina van Windesheim Linkedin: Volg ons op Linkedin voor interessante artikelen, verhalen van docenten en studenten, evenementen en meer.

Ga naar het Youtube kanaal van Windesheim YouTube: 
Naast video’s van opleidingen vind je op ons YouTube-kanaal vlogs en algemene video’s over Windesheim.