Groepje volwassenen voor een bord

Personal Branding

Training

Hoe kom je over op anderen en hoe kun jij het beste uit jezelf naar boven halen? 

In het kort

De training ‘Personal Branding’ geeft antwoord op deze vragen. Tijdens deze training leer je hoe jij jezelf  als professional beter kunt profileren en ‘in de markt kan zetten’. Je ontwikkelt een persoonlijk merk en wordt je tevens bewust van je online reputatie ofwel je digitale merk. Je ontwikkelt tijdens de training een (marketing)strategie waarmee jij straks je droombaan kunt bemachtigen, een opdracht kan binnenhalen of een succesvolle presentatie kan geven.

Inhoud cursus

Studieprogramma

De trainingen zijn interactief en bestaan uit verschillende werkvormen. Er wordt gewerkt met oefeningen en rollenspelen die een actieve rol en inbreng van de deelnemer vragen. 

Resultaat

De arbeidsmarkt is veel flexibeler geworden. Werknemers krijgen vaak tijdelijke contracten. Het is dus vooral in deze tijd van belang voortdurend bezig te zijn met je loopbaan. De kwaliteit van je werknemers bepaalt de kwaliteit van je organisatie. Gemotiveerde professionals die weten waar ze voor staan, zullen beter aansluiting vinden bij de bedrijfsidentiteit en dit ook uitdragen.

Lesdagen en -tijden

De training bestaat uit 7 bijeenkomsten en wordt verspreid over een periode van 14 weken gegeven. Tussen de trainingsdagen door werk je voorbereidings- en praktijkopdrachten uit, welke in bijeenkomsten teruggekoppeld worden. De training wordt gegeven in kleine groepen met maximaal 15 deelnemers.