Man die je aankijkt

Voor wie

De opleiding is van waarde voor (aankomend) leidinggevenden of teamverantwoordelijken.

Je bent vanuit een uitvoerende of coördinerende baan doorgegroeid naar een leidinggevende functie, je bent dit van plan of je merkt dat zelfsturende teams om andere aansturing vragen. Mis je theoretische kennis, een praktische achtergrond en wil je graag leren van deskundigen en ervaringen van anderen? Dan is deze opleiding van waarde voor jou.

Doorgroeien

Binnen Windesheim heb je de kans om door te groeien. Op het gebied van leiderschap en management hebben we daar oog voor. Je kunt op verschillende niveaus instappen en na het behalen van jouw diploma bieden wij in veel gevallen de mogelijkheid om verder te groeien en te ontwikkelen. Een voorbeeld is de doorlopende leerlijn.

Opleiding    Duur    Certificering  
Effectief Leiderschap   12 maanden    Diploma van Stichting Post-HBO Nederland
Hoger Management   1 jaar  Diploma van Stichting Post-HBO Nederland  
Bedrijfskunde   2 jaar  Diploma van Stichting Post-HBO Nederland

Management voor het Middenkader

De opleiding Effectief Leiderschap komt voort uit Management voor het Middenkader. Leidinggevende functies veranderen, men verwacht van een leidinggevende dat hij/zij niet alleen opdrachten kan geven en bewaken, maar ook dat hij/zij talenten van medewerkers herkent en hen stimuleert hier iets mee te doen. Dat vraagt om een andere aanpak, andere kennis, andere theoretische onderbouwing; meer coaching en aansturen van zelfsturende teams. Daarom heeft Windesheim besloten afscheid te nemen van de opleiding Management voor het Middenkader en verder te gaan met Effectief Leiderschap.

Heb je hier vragen over, neem dan contact op via EL@windesheim.nl