Man die je aankijkt

Voor wie

Voor een ieder die zich wil verdiepen of verbreden in de thema's veranderen, kwaliteitsmanagement, procesmanagement of Lean Six Sigma.

Wil je graag leren hoe efficiënt ingerichte processen leiden tot hogere klanttevredenheid? Hoe je een goed kwaliteitsmanagementsysteem opzet en hoe doorlooptijden verkort en efficiency verhoogt kan worden? Dan is deze opleiding geschikt voor jou. Ben je alleen geïnteresseerd in een deel van de opleiding, dan kun je ervoor kiezen om de modulen afzonderlijk te volgen.

Veranderen

Basiskennis van verandermanagement mag niet ontbreken in de bagage van de medewerker die betrokken is bij het verbeteren van processen. Deze module volg je naast één van (of alle) onderstaande modulen.

KwaliteitsmanagementWerkenden overleggen

In algemene zin heeft de module Kwaliteitsmanagement meerwaarde voor iedereen die wil ontdekken hoe je op een praktische en effectieve manier (meer) resultaat kan behalen met een kwaliteitssysteem. Voor zowel profit als non-profit. Specifieke voorbeelden zijn: adviseur kwaliteitszorg, kwaliteitsmanager of kwaliteitsmedewerker.

Procesmanagement

Je vindt waarde in de module Procesmanagement wanneer je, op hbo-niveau, betrokken bent of wilt zijn bij het verbeteren van het customer serviceniveau van je organisatie. We richten ons hierbij zowel op het bedrijfsleven als op non-profit organisaties. Je bent bijvoorbeeld werkzaam in een functie als procesadviseur of beleidsmedewerkers, leidinggevende of je bent proceseigenaar.

Lean Six Sigma (Green Belt)

Deze module is voor medewerkers die een bijdrage willen leveren aan Lean Six Sigma projecten in de eigen organisatie en het verder implementeren van Lean. Het is onder andere geschikt voor logistiek medewerkers, kwaliteitsfunctionarissen, procesmanagers en leidinggevenden.