Man die je aankijkt

Veranderen met Kwaliteits- Proces en Lean Management

Post-hbo-opleiding

Wil je de bedrijfsprocessen, kwaliteit en efficiency in jouw organisatie verhogen? Dan is deze opleiding geschikt voor jou.

In het kort

In deze post-hbo-opleiding staan Kwaliteits- en Procesmanagement en Lean Six Sigma centraal en wordt er een verbinding gelegd met het tot stand brengen van gewenste veranderingen. Bijvoorbeeld in het verhogen van de klanttevredenheid, een goed kwaliteitsmanagementsysteem en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. 

Lees meer over de opleiding

Meer informatie?

Wil jij graag meer weten over deze post-hbo-opleiding, wil je kennismaken met Windesheim en met jouw trainers? Kom dan naar een open avond.

Meer over de open avond

Modulair opgebouwd

De totale opleiding bestaat uit drie modulen: Kwaliteitsmanagement, Procesmanagement en Lean Six Sigma. De opleiding is modulair van opzet. Dit betekent dat je de modulen los van elkaar, in verschillende volgorde kunt doorlopen. Het is, naast het volgen van de gehele opleiding, ook mogelijk om één of twee modulen te volgen. 

Lees meer over de verschillende modulen

Lestijden en studieduur

Eén module bestaat uit 16 bijeenkomsten met een doorlooptijd van 22 weken. Volg je twee modulen dan duurt dit 42 weken met 25 bijeenkomsten, en is de doorlooptijd 1 jaar. Kies je voor de gehele opleiding dan krijg je 4 modulen met een doorlooptijd van circa anderhalf jaar. De colleges vinden op donderdag van 18.30 - 21.30 uur plaats op Windesheim.

Lesdagen en -tijden