Officemanagement (2-jarige Associate degree)

Deeltijd

Ben jij als manager van een office op zoek naar een bredere bedrijfskundige basis? Kies dan voor de deeltijd AD-opleiding Officemanagement.

In het kort

In de deeltijdopleiding Officemanagement (Associate Degree) ontwikkel je je op het gebied van bedrijfsmatig werken, personeels-, project- en procesmanagement. Ook ga je aan de slag met thema's als HRM, wet- en regelgeving. Bij de AD Officemanagement leer je bovendien op een bedrijfsmatige manier naar je eigen organisatie (-onderdeel) kijken.  

Lees meer over de opleiding

Wat is een Associate degree?

Een Ad-opleiding is vrij nieuw. Het is een tweejarig hbo-programma waar je, als je slaagt, een officieel erkende graad voor ontvangt: de Associate degree. Na je afstuderen kun je gemakkelijk doorstromen naar een andere hbo-opleiding. 

Meer over de Associate degree

Goed voorbereid op de rol van officemanager

Als manager van een office ben jij een belangrijke spil in de organisatie. Je beheerst een veelzijdig takenpakket waarin je snel en effectief moet handelen. Na de deeltijd AD-opleiding Officemanagement ben je goed voorbereid op deze rol.

Lees meer over de mogelijkheden

Lestijden en studielast

Je hebt les op dinsdag of donderdag. Gemiddeld per week (inclusief zelfstudie) 40 uur. Je hebt minimaal 6 contacturen per week. De rest is zelfstudie en werkend leren in de praktijk.


Lees meer over de praktische informatie