Header Master Leadership mobile

Master Leadership in Transition

Modulaire master in toekomstgericht leiderschap

Ben jij als ondernemer of manager op zoek naar de balans tussen innoveren voor de lange en voor de korte termijn? Wil jij duurzame verandering binnen je organisatie inzetten?

In het kort

Als leidinggevende heb je binnen je organisatie in toenemende mate te maken met complexe vraagstukken zoals een moeizame samenwerking tussen afdelingen, lastige ICT-vraagstukken en toenemende (internationale) concurrentie. In deze master werk je aan je eigen toekomst en die van je organisatie door dit soort vraagstukken aan te pakken.

Meer over de inhoud van de master

Studieprogramma

In de master worden vier aandachtsgebieden voor leiders besproken: presteren, verbinden, ontwikkelen en verbeelden. Een belangrijk kenmerk van deze master is dat er per mastercourse steeds verschillende vakgebieden aan de orde komen. De master is multidisciplinair, omdat jouw praktijk ook niet is opgesplitst in academische vakgebieden.

Bekijk het studieprogramma

Modulaire opbouw

Wil jij je alleen specialiseren in dat gebied waar jij de meeste winst voor jezelf en jouw organisatie kunt behalen? Dat kan. De master is opgedeeld in acht mastercourses die ook los van elkaar te volgen zijn.

Meer over de modulaire opbouw

Lestijden en studielast

De master start in februari en in september en duurt twee jaar. De colleges vinden wekelijks plaats op dinsdagavond van 17.30 - 21.30 uur. Als je een losse mastercourse volgt, heb je om de week een bijeenkomst.

Bekijk de praktische informatie