Header Master Leadership mobile

Managing todays business

Mastercourse | Onderdeel van de master Leadership in Transition

Wil jij de samenwerking tussen verschillende afdelingen, belangen en doelen in jouw organisatie verbeteren? Dan is deze course iets voor jou.

In het kort

Je ontwikkelt in deze intensieve mastercourse je vermogen om je organisatie vandaag klaar te maken voor de toekomst. Je gaat meteen in je werksituatie aan de slag, waarmee je je organisatie helpt om haar doelen te behalen en ruimte te maken voor innovatie en groei in de toekomst.

Lees meer over de inhoud

Studieprogramma

Je gaat op zoek naar synergie op de snijvlakken van operationele vakgebieden (sales, finance, operations en ICT) binnen de organisatie. Dit doe je door integraal met deze vakgebieden aan de slag te gaan. Zo kun je ten opzichte van je huidige en toekomstige concurrenten duurzaam het verschil maken voor je klanten. 

Bekijk het studieprogramma

Master Leadership in Transition

De mastercourse Managing todays business maakt deel uit van de master Leadership in Transition. Deze master bestaat uit acht courses die flexibel te combineren zijn.

Meer over de master Leadership in Transition

Lesdagen en -tijden

Deze mastercourse bestaat uit negen dagdelen die plaatsvinden op dinsdagavond van 17.00 tot 21.30 uur. De mastercourse start in september.

Meer praktische informatie