Drie volwassenen op een bankje buiten

Hoger Management

Post-hbo-opleiding

Ben je manager? Zoek je verdieping en theoretische bagage bij managementvraagstukken? Leer jouw managementvaardigheden verbeteren.

Ontdek jouw eigen stijl

Tijdens de opleiding Hoger Management begeleiden wij je bij het ontdekken van jouw eigen stijl van leidinggeven. Hoe ben je als manager, wat is effectief en wat juist niet? Je leert meedenken op strategisch en tactisch niveau. Een theoretische én praktische opleiding met aandacht voor persoonlijke leervragen.

Lees meer over de post-hbo-opleiding

Jouw leervraag en doelen centraal

Aan het begin van de studie formuleer je jouw persoonlijke leervraag. De rest van de opleiding richt je in op dit persoonlijke doel, waarbij praktijksituaties van jou en je medestudenten centraal staan. Je wordt begeleid met coaching en intervisie, door je begeleider én je medestudenten.

Lees meer over het studieprogramma

Snel op de Campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlakbij de A28. En het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

De route naar Windesheim

Cursusdagen en -tijden

De lessen vinden plaats op dinsdagavond van 18.30 - 21.30 uur. Je kunt onze post-hbo deeltijdopleiding afronden in elf tot twaalf maanden.

Lees meer over praktische zaken