Drie volwassenen op een bankje buiten

Hoger Management

Post-hbo-opleiding

Ben je manager? Zoek je verdieping en theoretische bagage bij managementvraagstukken? Leer jouw managementvaardigheden verbeteren.

Ontdek jouw eigen stijl

Met de opleiding Hoger Management Kijken we naar leiderschap vanuit de hedendaagse context in organisaties en zien we drie belangrijke rollen die leiders vervullen.
* Manager: de leider die processen in de organisatie inricht, bijstuurt en optimaliseert;
* Coach: de leider die mensen meeneemt en ondersteunt in samenwerking, en die veranderprocessen in organisaties, teams en individuen begeleidt.
*    Strateeg: de leider die de organisatie de weg wijst, visie ontwikkelt, kansen en bedreigingen ziet aankomen en de grote lijnen binnen de organisatie uitzet.

Lees meer over de post-hbo-opleiding

Jouw leervraag en doelen centraal

Aan het begin van de studie formuleer je jouw persoonlijke leervraag. De rest van de opleiding richt je in op dit persoonlijke doel, waarbij praktijksituaties van jou en je medestudenten centraal staan. Je wordt begeleid met coaching en intervisie, door je begeleider én je medestudenten.

Lees meer over het studieprogramma

Snel op de Campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlakbij de A28. En het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

De route naar Windesheim

Cursusdagen en -tijden

De lessen vinden plaats op maandagavond van 18.30 - 21.30 uur. Je kunt onze post-hbo deeltijdopleiding afronden in elf tot twaalf maanden.

Lees meer over praktische zaken