Studenten die met elkaar praten

Bedrijfskunde post-hbo

Wil jij leren om op managementniveau vanuit verschillende invalshoeken naar je organisatie te kijken en afgewogen strategische keuzes te maken?

Praktijk als leidraad

Onze post-hbo-opleiding Bedrijfskunde is zeer praktijkgericht. We verbinden de theorie voortdurend aan de beroepspraktijk door middel van casuïstiek en opdrachten. Alle opdrachten voer je in je eigen organisatie uit en je sluit de opleiding af met een veranderopdracht in jouw eigen organisatie.

Ontdek Bedrijfskunde post-hbo

Is dit de juiste studie voor mij?

Deze opleiding wordt gevolgd door (aankomend) (senior) managers, hoofden van afdelingen of adviseurs met diverse achtergronden. Maar we hebben meerdere managementstudies die wellicht interessant voor je zijn. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een studie die past bij jouw beroepspraktijk, je ambities en je wensen.

Lees meer

In het kort

Tijdens de post-hbo-opleiding Bedrijfskunde vergroot je jouw kennis op het gebied van bedrijfsfuncties  en integraal management. Je leert onder andere hoe je beleid bepaalt en passende strategische keuzes maakt.

Bekijk het programma van de opleiding

Snel op de Campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlakbij de A28. En het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Locatie