Twee studenten in de klas

Online proefstuderen

Wil je weten hoe het is om te studeren aan een hbo? Dan is online proefstuderen een goede investering voor jou.

Heb jij interesse om een opleiding te gaan volgen en ben jij benieuwd hoe het is om te studeren? Met online proefstuderen krijg je een goed beeld wat studeren aan een hbo inhoudt.

Je bent al wat verder met je studiekeuze doordat je bijv. een open avond hebt bezocht en een opleidingsbrochure hebt doorgenomen. Nu wil je gaan ontdekken of de opleiding van je voorkeur écht bij je past. Dat kun je doen door online proefstuderen bij Windesheim. Het volgen van een online module helpt jou om uit te zoeken of deze studie echt bij je past. Of je het niveau van de opleiding aan kunt en welke vakken tot de kern van de opleiding horen. Online proefstuderen helpt je bij de oriëntatie op het hbo en ondersteunt jou bij het maken van een definitieve keuze voor een opleiding.

Aanmelden en start

Je kunt de module gratis volgen. Op de pagina online Proefstuderen lees je meer informatie over online proefstuderen en hoe je je kunt aanmelden.

Online Proefstuderen 

Proefstuderen is gratis!

Door online een module te volgen ervaar je alvast hoe het is om te studeren. Hoe zit bijvoorbeeld een module in elkaar en hoe werkt een elektronische leeromgeving? Hoeveel uren besteed je aan een module en hoe pas je dit in je agenda? Voordeel van deze manier van studeren is dat jij bepaalt op welke momenten in de week je studeert én je krijgt een goed beeld van de opleiding. En niet onbelangrijk, online proefstuderen is gratis!