Groepje studenten bespreekt lesstof

Na de opleiding

Je mag jezelf nu Bachelor of Business Administration (BBA) noemen. Er zijn tal van mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Of verder studeren?

Allround bedrijfskundige met potentie

Onze opleiding leidt je op tot een allround hbo-bedrijfskundige voor zowel profit als not-for-profit bedrijven en organisaties. Je bent breed inzetbaar, ondernemend, innovatief, internationaal gericht en bewust van de maatschappelijke betekenis van jouw handelen.

Welke functie of rol is voor je weggelegd?

Vanuit bijvoorbeeld een functie als beleidsmedewerker of (junior)adviseur kun je doorgroeien tot een veelzijdig, inspirerende leider of vernieuwend, ondernemende adviseur. Je ondersteunt en adviseert het management, afhankelijk van jouw gekozen uitstroomprofiel, in het bijzonder in de rol van leidinggevende, adviseur, onderzoeker of verbinder.

Leidinggevende- en resultaatgerichte functies

- project- of teamleider
- locatie- of vestigingsmanager
- coördinator of afdelingshoofd binnen het MKB

Adviesfuncties

- consultant
- organisatieadviseur
- economisch-juridisch adviseur
- accountmanager bank- en verzekeringswezen
- HRM-adviseur
- beroepskeuzeadviseur of opleidingsfunctionaris

Beleidsondersteunende functies

- beleidsmedewerker bij de overheid
- medewerker kwaliteitszorg
- commercieel-juridisch medewerker
- HRM-medewerker
- marktonderzoeker
- accountmanager

Verder studeren

Wil je na jouw opleiding Bedrijfskunde verder studeren? Je hebt verschillende mogelijkheden.

Master Bedrijfskunde of Bedrijfswetenschappen

Een logisch vervolg op de opleiding is de master Bedrijfskunde (Business Administration) of Bedrijfswetenschappen. Deze masteropleidingen kun je bij verschillende universiteiten volgen. Kijk op www.kiesjestudie.nl voor een overzicht.

Overige masters

Ook zijn er andere interessante universitaire masters, zoals Bestuurskunde, Accounting en Control, Marketing, Strategisch HRM of een master gericht op Communicatie en Organisatie. Kijk op www.kiesjestudie.nl voor een volledig overzicht.

Post-hbo-opleiding of cursus

Je wilt naast jouw studie blijven werken? Dan is een post-hbo-opleiding of cursus mogelijk interessant voor jou. Windesheim heeft een gevarieerd aanbod op het gebied van managementopleidingen- en cursussen of coaching en supervisie.