Studenten tekst op paal: gezondheid

Wijkverpleegkundige

Post-hbo-opleiding

Ben je wijkverpleegkundige? Zie je in alle veranderingen in de zorg kansen en mogelijkheden om jouw werk te verbeteren? Wij helpen je daarbij.

In het kort

Transities in de zorg vragen veel van jou als wijkverpleegkundige. Deze opleiding ondersteunt je hierin met scholing op het gebied van indiceren, ondersteunen van zelfmanagement en participatie, samenwerken binnen de wijk en preventie. Ook het leren van elkaar, bewustwording, profilering en het inzetten van de eigen kracht voor dat wat de cliënt/patiënt nodig heeft, zijn belangrijke aspecten binnen de opleiding.

Lees meer

Waarom Windesheim

Onze docenten verstaan hun vak, dragen graag hun expertise over en zijn betrokken bij het lectoraat Innoveren in de ouderenzorg. De opleiding is ontwikkeld in samenwerking met dit lectoraat en in overleg met eerstelijnszorgorganisaties. De praktijk is en wordt direct meegenomen in de ontwikkeling van de opleiding.

Snel op de Campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlak bij de A28. Het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Locatie

Cursusdagen en -tijden

Je hebt les op maandag van 9.30 tot 16.00 uur. De cursus bestaat uit zeventien cursusdagen.

Lees meer over de praktische informatie