verpleegkunde

Inschrijven

Heb je gekozen voor een bacheloropleiding in deeltijd, duaal of afstandsleren? Of een Associate degree? Schrijf je dan in via Studielink.

Zorg dat je de volgende gegevens bij de hand hebt voor je inschrijving bij Studielink:

  • Jouw eigen DigiD. Nog geen DigiD? Vraag dan een DigiD-code aan. Houd er rekening mee dat de aanvraag 5 dagen kan duren!
  • Diploma('s) die je hebt behaald
  • Betalingsgegevens

Inschrijven bij Studielink

Na je aanmelding bij Studielink ontvang je binnen een paar werkdagen een bevestigingsmail. Deze e-mail vermeldt de inschrijfvoorwaarden waaraan je moet voldoen.

 

Veelgestelde vragen

 

Voor wanneer moet ik me aanmelden?

Start september 2020
Meld je vroegtijdig aan voor een opleiding bij Windesheim, bij voorkeur voor 1 mei 2020. Zo heb je voldoende tijd om het intaketraject te doorlopen en je te heroriënteren als je op een gegeven moment tot de conclusie komt dat je toch een betere ‘match’ hebt met een andere opleiding. De uiterste aanmelddatum voor de meeste opleidingen is 31 augustus 2020.

Start februari 2020
Bij de volgende opleidingen kun je ook in februari 2020 starten (uiterlijke inschrijfdatum: 31 januari 2020). Na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek.

Let op: voor sommige opleidingen gelden andere inschrijfdata, zie vraag/antwoord hieronder.

Welke opleidingen hebben andere inschrijfdata of toelatingsactiviteiten?

Let op, de volgende hbo-bacheloropleidingen in deeltijd hanteren afwijkende data, activiteiten of procedures:
Lerarenopleiding Lichamelijk Opvoeding (Calo) (deeltijd)
Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie (Calo) (deeltijd)

Op de webpagina’s van deze opleidingen vind je informatie over de specifieke aanmeld- en toelatingsprocedures.

Wat is het verschil tussen aanmelden en inschrijven?

Als je een opleiding hebt gekozen, dan meld je je via Studielink aan voor die opleiding. Dit heet formeel ‘aanmelden voor inschrijving’. Je hebt hiermee aangegeven dat je de opleiding graag wilt gaan volgen. Je zult aan alle toelatingseisen moeten voldoen, jouw inschrijving definitief maken en jouw collegegeld moeten betalen voordat je wordt ingeschreven en met de opleiding kunt starten.