overleg

Sociaal Financiële Dienstverlening (2-jarige Associate degree)

Deeltijd Associate degree

Wil jij leren hoe je oorzaken en gevolgen van financiële problemen kunt signaleren? Ga dan voor de tweejarige Associate degree Sociaal Financiële Dienstverlening. 

Sociaal Financiële Dienstverlening

Steeds duidelijker wordt dat sociale en financiële problemen vaak hand in hand gaan. Jij wil een stap verder en je hierin professionaliseren. Doener, denker én die betrokken begeleider zijn! In deze Ad geven we je kennis en tools om die begeleidende rol te pakken zodat jij er samen met je cliënt voor kunt zorgen dat hij of zij zelfredzaam wordt. 

Jouw toekomst

Na afloop van de Associate degree ben jij echt van betekenis. Zowel voor de cliënt, als voor de maatschappij. Zo kun jij onder andere aan de slag als assistent bewindvoerder, medewerker bij de gemeente, budgetconsulent, schuldregelaar of als medewerker bij een sociaal wijkteam of bij huurincasso. 

Studieprogramma

Een Associate degree is een tweejarige praktijkgerichte opleiding. In twee jaar leer je precies wat er in de praktijk toe doet en wat jij nu en straks in je werk nodig hebt. Je bent gedurende de opleiding één dag in de week op Windesheim aanwezig. De overige tijd besteed je aan casussen op je eigen werkplek en aan online studie. Na afronding ontvang je een wettelijk erkend hbo-diploma: de Associate degree. 

Lees meer over een Associate degree

Blijf op de hoogte

Het is momenteel nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de Ad Sociaal Financiële Dienstverlening. Wil je een seintje ontvangen zodra dit wel mogelijk is? Laat dan je naam en e-mailadres achter en wij geven je via de mail een seintje. 

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte