Studenten lopen door de gang tekst: gezondheid

Palliatieve zorg

Cursus

Ben je verpleegkundige in de palliatieve zorg en wil je je verder professionaliseren? Kies dan voor onze cursus Palliatieve zorg.

In het kort

Tijdens deze cursus leer je meer over onderwerpen als palliatief redeneren, pijnmanagement en symptoombestrijding, kwaliteit van leven, spirituele zorg en palliatieve sedatie en euthanasie. Na afloop van deze cursus kun je de kwaliteit van zorg in de palliatieve praktijk bevorderen en borgen.

Lees meer over de cursus

Combinatie E-learning en persoonlijk contact

Je combineert tijdens de cursus E-learning met persoonlijk contact met de docent. Denk bij E-learning aan toetsen via de computer. Ook plaats je gemaakte opdrachten in een digitaal portfolio en geef je feedback op producten van medecursisten. Op deze manier kom je goed voorbereid naar de cursusdag.

Lees meer

Snel op de Campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlak bij de A28. Het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Locatie

Cursusdagen en -tijden

Je hebt les op maandag van 9.30 - 16.00 uur (pauze is van 12.30 - 13.00 uur). De cursus start oktober 2018 en bestaat uit zes cursusdagen.

Lees meer over praktische informatie