Student voor een scrumbord met plakbriefjes

Hbo erkende Basiscursus Coaching voor de Kinderopvang

Ben jij pedagogisch (beleids)medewerker en wil jij leren hoe je collega's op de werkvloer kunt coachen? Neem dan deel aan de hbo-erkende Basiscursus Coaching voor de Kinderopvang.

In het kort

De inzet van pedagogische coaches op alle locaties in de kinderopvangbranche, worden in de wet IKK verankerd. Deze cursus is door het Arbeidsvoorwaarden overleg kinderopvang beoordeeld en goedgekeurd. Dit biedt jou de mogelijkheid om het hbo-erkende certificaat ‘Basiscursus Coaching’ te behalen. Tijdens de cursus staan jouw eigen leervraag en beroepspraktijk centraal.

Kijk voor meer informatie bij WerkendLeren

Voor wie

Deze cursus is bedoeld voor pedagogisch medewerkers en/of pedagogisch beleidsmedewerkers werkzaam in de kinderopvang. Voor deze cursus wordt uitgegaan van minimaal mbo 4 werk/denkniveau.

Kijk voor meer informatie bij WerkendLeren

Praktische informatie

De cursus bestaat uit zeven keer een dagdeel scholing verspreid over ongeveer zeven maanden. De lessen vinden plaats op dinsdag- of donderdagmiddag van 13.00 – 16.30 uur.

Kijk voor meer informatie bij WerkendLeren

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met info@werkendleren.nl of 088 282 7000; Mevr. Drs. Herma Ronda hj.ronda@windesheim.nl, of met Dhr. Emile Schütte MEd via ega.schutte@windesheim.nl.

Of kijk op de website van WerkendLeren