Inhoud cursus

Je ontwikkelt meer inzicht in de verschillende aspecten van uw leiderschap en 

Je bent straks op de hoogte van actuele informatie over de ontwikkelingen in het onderwijs. En een bijzondere leerervaringen rijker die je lang bij zullen blijven.

Hoe pakken we het aan?

Tijdens elke tweedaagse behandelen we een thema dat gericht is op eigentijds en persoonlijk leiderschap. Je werkt aan uitbreiding van jouw kennis, inzicht en vaardigheden. Dat doen we met lezingen, trainingssituaties, oefeningen, reflectie, buiten werken, groepswerk en colleges. Verder wissel je kennis en ervaring uit met vakgenoten en vergaar je actuele informatie over jouw vak en ontwikkelingen in het onderwijs. Voorafgaand aan elke tweedaagse ontvang je een programma, achtergrondinformatie en vrijblijvende boekentips. De locaties zijn zoveel mogelijk boven de rivieren en bieden ruimte voor ontmoeting, reflectie en bezinning.

Sprekers en onderwerpen

De sprekers die we uitnodigen en de onderwerpen die we aansnijden, kiezen we uit het werkveld, we hanteren een eigen, onderscheidende stijl en kennen het onderwijswerkveld. Zo weten we de kwaliteit van de cursus hoog te houden.