Deelnemers aan het woord

‘Wat een ongelooflijk verrijkende gebeurtenis!’ en 'Ik kijk nu al uit naar de volgende bijeenkomsten.' Lees de ervaringen van deelnemers.

Alex Verdam: ‘Wat een ongelooflijk verrijkende gebeurtenis!’

Het was goed om de eerste dag meegenomen te worden in het systemisch werken, en de tweede dag dat ook terug te zien met het werken met de paarden. Wat een ongelooflijk verrijkende gebeurtenis was die tweede dag. Mooi om te ervaren dat we in zo korte tijd zo diep konden gaan met elkaar. Ik raakte er de eerste avond thuis niet over uitgepraat. Deze dagen hebben me nu al sterker gemaakt. Bijzonder toch hè! Ik zie uit naar de dagen die voor ons liggen.

Hartelijke groet, en vooral: bedankt!'

Alex Verdam
PCBS Het Carillon, Zwolle

Ton Hendriks: 'Ik kijk nu al uit naar de volgende bijeenkomsten.'

'Graag wil ik jullie nogmaals complimenteren met de mooie, inspirerende tweedaagse die ik met jullie mocht beleven. Toen ik donderdag thuis kwam en mijn vrouw vertelde hoe ik het had gehad, gaf zij mij terug dat ze mij nog nooit zo enthousiast en stralend had horen vertellen over een studiebijeenkomst. En dat zijn er toch aardig veel geweest. Ik heb niet alleen genoten, maar zeker ook het nodige 'huiswerk' meegenomen. Ik merk dat mijn gedachten nog regelmatig teruggaan naar momenten van de bijeenkomst.
De training met de paarden heeft ook diepe indruk op mij gemaakt. De merrie in kwestie heeft mij een mooie spiegel voorgehouden!

Nu al kan ik uitkijken naar de volgende bijeenkomsten. Bijzonder toch weer hoe je in twee dagen verbonden kunt raken met 'wildvreemden'.'

Ton Hendriks
Directeur de IJsselhof, Zwolle