Volwassene vrouw loopt uit X

Schoolopleider/Expertcoach

Post-hbo-opleiding

Wil jij collega’s en studenten leren begeleiden en coachen bij het opleiden in de school? En wil je ook een coördinerende rol ontwikkelen?

In het kort

Jij bent straks de Schoolopleider/Expertcoach die collega's en studenten kan ondersteunen bij het opleiden. Onze docenten leren je veel over coachen, competentiegericht opleiden en beoordelen van studenten. Zij coachen je volgens de Velon-criteria.

Lees meer over de opleiding

Leraarregister.nl

De post-hbo-opleiding Schoolopleider/Expertcoach is gevalideerd door de registercommissie van leraarregister.nl en daarmee opgenomen in het register. Daarnaast weten we wat er speelt in het onderwijswerkveld en waaraan behoefte is. We stemmen ons aanbod daar continu op af. Onze docenten helpen je graag bij het ontdekken en ontplooien van jouw talenten. 


Snel op de Campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlak bij de A28. Het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Locatie

Lestijden

De eerstvolgende opleiding start in september 2018. De bijeenkomsten zijn op dinsdagochtenden. De studieduur van deze post-hbo-opleiding bedraagt een jaar.

Meer praktische informatie