Studenten die naar elkaar kijken

Expertdocent Burgerschap

Ben jij (aankomend) docent burgerschap en wil je bijdragen aan de ontwikkeling van sociale competenties van studenten? Speel jij (in de toekomst) een rol in de beleidsontwikkeling rond Burgerschapseducatie in je school?

In het kort

Je bent straks expert op het gebied van burgerschapseducatie: je ondersteunt leerlingen of studenten bij het proces van het ontwikkelen van hun burgerschapsvaardigheden en je kunt in school ingezet worden als aanspreekpunt voor andere collega’s die burgerschap verzorgen. Centraal staan de vier dimensies van burgerschap: economisch, vitaal, sociaal-maatschappelijk en politiek-juridisch.

Lees meer over de cursus

Ervaren docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren docenten van Windesheim, die ook beiden veel ervaring hebben met de onderwerpen loopbaan, sociale veiligheid en burgerschap.

Lees meer over de docenten

Snel op de campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlakbij de A28. Kom je met de trein? Station Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand.

Locatie

Lesdag, lestijden en lesdata

Je krijgt les op donderdag van 13.00 tot 16.30 uur. Een cursusreeks duurt ongeveer anderhalf jaar. Het eerstvolgende startmoment is in september 2020.

Lees meer over praktische zaken