cultuurbegeleider

Cultuurbegeleider

Post-hbo-opleiding

Ben je leraar in het po of vo en wil je meer vaardigheden ontwikkelen waarmee je de kwaliteit van cultuureducatie verbetert?

In het kort

Je bent straks inhoudelijk deskundige in het brede veld van cultuureducatie op school en begeleidt collega’s over dit thema. In de opleiding versterk je jouw kennis en vaardigheden op het gebied van cultuureducatie. Daarnaast ontwikkel je onderzoeks- en begeleidersvaardigheden.

Lees meer over de opleiding

Waarom Windesheim?

We kennen het onderwijswerkveld en weten waar behoefte aan is. We helpen je graag bij het ontdekken en ontplooien van jouw talenten én de talenten van jouw leerlingen. Onze docenten verstaan hun vak en dragen hun expertise graag aan je over.

Snel op de Campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlakbij de A28. Het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Bekijk de routebeschrijving

Lesdagen en studielast

De cursus wordt gegeven over een periode van 1,5 jaar op woensdagmiddag. Daarnaast worden vier hele dagen ingepland. De studiebelasting is 420 uren, waarvan 60 contacturen. Data voor volgend schooljaar worden in januari 2020 vermeld op deze site.

Meer praktische zaken