Student voor een scrumbord met plakbriefjes

Bijscholing Media, Vormgeving en ICT (MVI)

Professionaliseringstraject vmbo MVI

Werk jij binnen het vmbo en wil jij graag je verdiepen in het profiel Media, Vormgeving en ICT (MVI)? Volg dan het professionaliseringstraject bij Windesheim.

In het kort

Vanaf augustus 2016 wordt er binnen het vmbo gewerkt met de nieuwe beroepsgerichte profielen. Eén van deze profielen is Media, Vormgeving en ICT (MVI). Voor docenten die binnen het profiel MVI werken of willen werken, biedt Windesheim bijscholing aan. 

Inhoud

Studieprogramma

Na het op voldoende niveau afronden van alle modules zoals beschreven in het programma wordt de docent bekwaam geacht om in het profiel Media, Vormgeving & ICT, onderwijs te verzorgen. De docent is bekwaam om les te mogen geven in het profiel als vakdocent binnen het vmbo.

Studieprogramma

Maatwerk

Er is een mogelijkheid tot open inschrijving waarbij na het intake-maatwerk gesprek de bijscholing op Windesheim gevolgd wordt. In het gesprek kan tevens besproken worden wat er aan mogelijkheden zijn om onderdelen op afstand te volgen. Een incompany-maatwerk-traject op locatie behoort tevens tot de mogelijkheid. 

Lesdagen en -tijden

Binnen dit programma volg je minimaal 4 en maximaal 18 bijeenkomsten, afhankelijk van de beginsituatie. Je hebt les op woensdag van 9.00 - 17.00 uur.

Praktische informatie