Student kijkt over schouder

Ernstige rekenwiskundeproblemen en dyscalculie

Cursus

Ben je leraar, remedial teacher of intern begeleider en wil je rekenproblemen bij je leerlingen sneller leren herkennen en aanpakken?

In het kort

Heeft het protocol Ernstige Rekenwiskundeproblemen en dyscalculie de weg naar de dagelijkse onderwijspraktijk al gevonden? Wil je meer weten over rekenproblemen en de wijze waarop je leerlingen kunt begeleiden met (ernstige) rekenwiskundeproblemen, dan biedt deze cursus een goede start.

Lees meer over de cursus

Waarom Windesheim?

We weten wat er speelt in het onderwijswerkveld en waaraan behoefte is. Daarom zijn we proactief met het ontwikkelen van opleidingen en cursussen en helpen wij je graag bij het ontdekken en ontplooien van jouw talenten - én die van je leerlingen.

Snel op de Campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlak bij de A28. Het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Locatie

Cursusdata en -tijden

De eerstvolgende cursusreeks vindt plaats in het voorjaar van 2018 en bestaat uit drie bijeenkomsten op de woensdagen 7 maart 2018, 21 maart 2018 en 4 april 2018 van 13.15 tot 16.45 uur.


Meer praktische informatie