Man en vrouw praten op de trap

Uitvoeren adaptief beroepsonderwijs

Mastermodule van de master Expertdocent Beroepsonderwijs

Het beste uit je studenten halen én ze goed voorbereiden op de beroepspraktijk? Krijg meer inzicht in begeleidingsmethodieken in adaptief beroepsonderwijs.

In het kort

Adaptief beroepsonderwijs komt tegemoet aan de leerwensen en behoeften van studenten en speelt tegelijkertijd flexibel in op ontwikkelingen in de beroepspraktijk en arbeidsmarkt. Je verkent een zelfgekozen, actueel en voor de beroepsuitvoering relevant thema in de literatuur en beroepspraktijk en maakt een vertaalslag van die verkenning naar leerbare inhouden. 

Lees meer over de mastermodule

Blended leren

In de module werk je in een blended leeromgeving: thuis via de elektronische leeromgeving (N@tschool, inclusief webinars), op face-to-face contactdagen en op je werkplek in het beroepsonderwijs. Hierdoor heb je relatief weinig reistijd en kun je grotendeels op zelfgekozen momenten studeren.Onderdeel van de master Expertdocent Beroepsonderwijs

De module maakt deel uit van de door de NVAO geaccrediteerde master Expertdocent Beroepsonderwijs van Windesheim in samenwerking met Hogeschool Utrecht. Je schuift tijdens de cursus aan bij de studenten van deze master. Hierdoor ontstaat een levendige, gemixte groep, die door samenwerken, uitwisselen, discussiëren en reflecteren van elkaar leert.

Lees meer over de master

Lestijden en lesdata in Utrecht

De mastermodule start in september 2018 en loopt door tot januari 2019. De leslocatie is cursus- en vergadercentrum Domstad in Utrecht. Dat is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en 10 minuten lopen vanaf Utrecht CS.

Bekijk meer praktische informatie