In gesprek om de tafel tekst: beste leerling

Opscholingstraject bevoegdheid groepsleerkracht vmbo-onderbouw (basis/kader)

Heb jij je Pabo-diploma en wil je de bevoegdheid 'groepsleerkracht vmbo-onderbouw basis/kader' behalen? Dat kan in een half jaar met dit opscholingstraject.

In het kort

Na het opscholingstraject ben je inzetbaar en bevoegd voor rekenen/wiskunde, Nederlands en het vak/de vakken uit jouw gekozen profiel. Je kunt kiezen uit drie profielen: Mens en Natuur, Mens en Maatschappij of Engels.

Lees meer over de cursus

Waarom Windesheim?

We weten wat er speelt in het onderwijswerkveld en waaraan behoefte is. Daarom zijn we proactief met het ontwikkelen van opleidingen en cursussen en helpen wij je graag bij het ontdekken en ontplooien van jouw talenten - én die van je leerlingen.

Deelname 100% vergoed

Aanmeldingen binnen dit schooljaar (2017/2018) worden nog voor 100% vergoed door de Rijksoverheid, via DUS-I (Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen). Maar de overheid wil hier de komende jaren verandering in brengen. Meld je voor 1 februari 2018 aan om hier nog van te profiteren. 

Meld je snel aan

Cursusdata en -tijden

Het eerstvolgende startmoment van deze cursus is in september 2018. Er zijn veertien contactmomenten op de vrijdag van 9.30 tot 16.30 uur.

Lees meer praktische informatie