Volwassenen tekst: de beste leraar

Opscholingstraject bevoegdheid groepsleerkracht vmbo-onderbouw (basis/kader)

Heb jij je Pabo-diploma en wil je de bevoegdheid 'groepsleerkracht vmbo-onderbouw basis/kader' behalen? Dat kan in een half jaar met dit opscholingstraject.

In het kort

Na het opscholingstraject ben je inzetbaar en bevoegd voor rekenen/wiskunde, Nederlands en het vak of de vakken uit jouw gekozen profiel. Je kunt kiezen uit drie profielen: Mens en Natuur, Mens en Maatschappij of Engels.

Lees meer over de cursus

Waarom Windesheim?

We weten wat er speelt in het onderwijswerkveld en waaraan behoefte is. Daarom zijn we proactief met het ontwikkelen van opleidingen en cursussen. We helpen je graag bij het ontdekken en ontplooien van jouw talenten - én die van je leerlingen.

Deelname 80% vergoed

Aanmeldingen binnen dit schooljaar (2018/2019) worden nog voor 80% vergoed door de Rijksoverheid, via DUS-I (Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen). Maar de overheid wil hier de komende jaren verandering in brengen. Meld je voor 1 februari 2019 aan om hier nog van te profiteren. 

Meld je snel aan

Cursusdata en -tijden

Er zijn veertien contactmomenten op de vrijdag van 9.30 tot 16.30 uur. Data voor volgend schooljaar worden in januari 2019 vermeld op deze site.

Lees meer praktische informatie