Student buiten met boek op schoot

Master Leraar Godsdienst (eerstegraads)

Tweejarige master in deeltijd met mogelijkheid specialisatie geestelijk verzorger

Verder groeien tot expert in godsdienst, identiteit, ethische vragen, didactiek en geestelijke verzorging? Doe de master Leraar Godsdienst!

In het kort

Met een masteropleiding ontwikkel en innoveer je je vakgebied, bijvoorbeeld de onderwijspraktijk of het pastoraat. Zo verbeter je het werkveld voor jezelf en de mensen om je heen. Deze opleiding is interessant voor tweedegraads leraren en geestelijk verzorgers.

Lees meer over de master

Vernieuwend profiel docent godsdienst of geestelijk verzorger

Deze master kent een vernieuwend profiel op het terrein van docent godsdienst/levensbeschouwing of geestelijk verzorger. Het is een eerstegraads lerarenopleiding met zorgcomponent én het is een master geestelijke verzorging met educatieve component. Je kiest voor het beroep docent godsdienst/levensbeschouwing óf geestelijk verzorger.

Snel op de Campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlak bij de A28. En het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Locatie

Lesdag en studielast

Je hebt op woensdag les, van 13.30 tot 20.30 uur. Hierdoor is onze master Leraar Godsdienst goed te combineren met je baan. Gemiddeld is de studielast 22 uur per week. Dit is inclusief colleges, zelfstudie en leerwerktaken.

Lees meer over studielast