Studenten die naar elkaar kijken

Lerarenopleiding Natuurkunde via afstandsleren 

Afstandsleren

Houden de wetten van Newton je in hun macht? Combineer straks jouw kennis met lesgeven. Word leraar Natuurkunde, leer online en ‘op afstand’.

In het kort

Jij bent straks de leraar Natuurkunde die natuurkundige begrippen in de praktijk herkent en scholieren kan leren om inzicht te krijgen in fysische begrippen. Samen met je medestudenten leer je lesgeven. Zo word jij de docent die de leerlingen kan enthousiasmeren voor het vakgebied.

Lees meer over de opleiding

Meer dan zelfstudie

Je studeert volgens een vast tempo en rooster. Daarbij werk je regelmatig online samen met medestudenten en maak je met elkaar opdrachten die op tijd klaar moeten zijn. Deze deadlines zijn belangrijk want we willen dat iedereen actief en op tijd opdrachten maakt en deelneemt aan discussies. Je leert van en met elkaar. Er is een beperkt aantal momenten waarop je klassikaal les heeft.

Lees meer over deze studievorm

Online leeromgeving

Je studeert in een overzichtelijke online leeromgeving. Voordeel van deze manier van studeren is dat je zelf momenten in de week bepaalt waarop je studeert.

Lees meer over de online leeromgeving

Studiebegeleiding

De docent geeft groepsgewijze begeleiding. Hij stuurt dan op het studietempo en begeleidt de groep bij het uitvoeren van online opdrachten via een discussieforum. Als je werkt in een van de zelfstudiemodules, kun je aan de docent vragen stellen via het discussieforum van deze module.

Meer over studiebegeleiding