Studenten die naar elkaar kijken

Lerarenopleiding Frans via afstandsleren 

Afstandsleren

Wil jij straks de leraar zijn die leerlingen enthousiasmeert voor de Franse taal en cultuur? Word leraar Frans, leer online en ‘op afstand'.

In het kort

Een leraar Frans weet alles over zijn vak. Samen met je medestudenten ontwikkel je mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid. Maar je leert natuurlijk ook lesgeven. Zo word jij de docent die de leerlingen kan enthousiasmeren voor de Franse taal en cultuur.

Lees meer over de opleiding

Meer dan zelfstudie

Je studeert volgens een vast tempo en rooster. Daarbij werk je regelmatig online samen met medestudenten en maak je met elkaar opdrachten die op tijd klaar moeten zijn. Deze deadlines zijn belangrijk want we willen dat iedereen actief en op tijd opdrachten maakt en deelneemt aan discussies. Je leert van en met elkaar. Er is een beperkt aantal momenten waarop je bij elkaar komt.

Lees meer over deze studievorm

Online leeromgeving

Je studeert in een innovatieve en overzichtelijke online leeromgeving. Voordeel van deze manier van studeren is dat je zelf momenten in de week bepaalt waarop je studeert.

Lees meer over de online leeromgeving

Studiebegeleiding

De docent geeft groepsgewijze begeleiding. Hij stuurt dan op het studietempo en begeleidt de groep bij het uitvoeren van online opdrachten via een discussieforum. Als je werkt in een van de zelfstudiemodules, kun je aan de docent vragen stellen via het discussieforum van deze module.

Meer over studiebegeleiding