Studenten op de trap

Beoordelen in adaptief beroepsonderwijs

Mastermodule van de master Expertdocent Beroepsonderwijs

Wil je de ontwikkeling van je studenten systematisch volgen en valide en betrouwbare uitspraken doen over beroepsbekwaamheid van je studenten?

In het kort

Adaptief beroepsonderwijs (vmbo/mbo/hbo) komt tegemoet aan de leerwensen en behoeften van studenten. Ook speelt het flexibel in op ontwikkelingen in de beroepspraktijk en op de arbeidsmarkt. In deze module kijk je hoe je toetsen en beoordelingsvormen summatief en formatief kunt benutten om het leerproces te stimuleren.

 

Lees meer over de mastermodule

Blended leren

In de module werk je in een blended leeromgeving: thuis via de elektronische leeromgeving (N@tschool, inclusief webinars), op face-to-face contactdagen en op je werkplek in het beroepsonderwijs. Hierdoor heb je relatief weinig reistijd en kun je grotendeels op zelfgekozen momenten studeren.

Master Expertdocent Beroepsonderwijs

De mastermodule maakt deel uit van het curriculum van de door de NVAO geaccrediteerde master Expertdocent Beroepsonderwijs van Windesheim en Hogeschool Utrecht. Je schuift tijdens de mastermodule aan bij de studenten van deze master. Hierdoor ontstaat een levendige, gemixte groep, die door samenwerken, uitwisselen, discussiëren en reflecteren van elkaar leert.

Lees meer over de master

Lestijden en lesdata in Utrecht

De leslocatie is cursus- en vergadercentrum Domstad in Utrecht. Dat is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto en 10 minuten lopen vanaf Centraal Station Utrecht. Data voor volgend schooljaar worden in januari 2019 vermeld op deze site.

Bekijk meer praktische zaken