Student voor een scrumbord met plakbriefjes

Wetenschap en Techniekcoördinator (po)

Wil jij in het basisonderwijs aan de slag als techniekcoördinator? Dan is deze post-hbo wat voor jou!

In het kort

Technologie is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Onderwijs in technologie is nodig om zowel bestaande als nieuwe generaties inzicht te geven in de betekenis van technologie op de drie componenten; kennis, vaardigheden en houding. Wil jij je hier verder in ontwikkelen?

Lees dan meer over de inhoud van de post-hbo

Lestijden en studielast

Dit scholingstraject start begin februari 2020 met een nieuwe groep. De lessen vinden plaats op woensdagmiddag, van 14.00 - 17.00 uur. In de tussentijd voer je vier keer twee uur intervisie, werk je 20 uur aan een conferentie en besteed je 148 uur aan opdrachten en zelfstudie.

Meer praktische informatie

Geaccrediteerd door CPION

De post-hbo-opleiding is geaccrediteerd door CPION. Hierdoor kun jij, na succesvolle afronding, een officieel erkend post-hbo-certificaat ontvangen.

Wetenschap en technologie in het onderwijs

Heb jij met je organisatie andere vraagstukken op het gebied van wetenschap en technologie in het onderwijs? Neem dan gerust contact op met Windesheim voor een maatwerktraject. In onderstaande folder krijg je alvast een indruk wat Windesheim nog meer voor jou en jouw organisatie kan betekenen.

Download de folder (PDF)