Student voor een scrumbord met plakbriefjes

Presenteren en verkopen

Cursus

Wil je, naast leren presenteren en verkopen, ook handvatten om jouw leerlingen voor te bereiden op commerciële beroepen? Dan is de cursus Presenteren en verkopen iets voor jou. 

De cursus Presenteren en verkopen in het kort

Verkopen blijkt een complexe vaardigheid, waar veel mensen zich niet heel zeker over voelen. Naast dat jij je product of dienst presenteert, dien je ook goede verkoopgesprekken te kunnen voeren en als klap op de vuurpijl is ook nog van belang dat jij dit product met een marketingplan in de markt zet. Deze workshop geeft jou handvatten om je leerlingen voor te bereiden op de commerciële beroepen.  

Studieprogramma

In deze praktische cursus, waar de beginselen van commerciële economie aan bod komen, maak jij kennis met commerciële beroepen en opleidingen. Daarnaast leer je in de eerste workshop presentatie- en sprekerstechnieken. Ook oefen je met het ombuigen van weerstand tijdens een verkoopgesprek. 

Voor wie

Deze cursus is bestemd voor docenten die werken in het voortgezet onderwijs. Ben je werkzaam in een niet-commerciële richting in het middelbaar beroepsonderwijs? Dan is de cursus ook geschikt voor jou.   

Praktische informatie

Start Volgt
Studievorm Cursus
Studieduur Drie keer twee uur
Lesdagen en lestijden Data worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.
Toelating Hbo werk- en denkniveau
Kosten € 250,-
Inschrijven Wil je je direct online inschrijven voor de cursus Presenteren en verkopen? Maak dan gebruik van de inschrijf-button onderaan deze pagina. 
Certificering Je ontvangt een bewijs van deelname.
Locatie Windesheim, Zwolle
Contact Wil je meer weten over deze cursus? Neem dan contact op via het contactformulier.