Vrouw met pen en man achter laptop in X-gebouw Windesheim

Master Educational Needs

Negen specialisaties | vijf lesplaatsen | deeltijd, voltijd e-learning | premaster | los te volgen modules

Je bent een goede leraar en je hebt ideeën over hoe het onderwijs nog beter kan. Ontwikkel je met de Master EN tot een onderwijsexpert op het gebied gedrag, leren, begeleiden of leiderschap.

Master EN: Kleinschalig, flexibel en intensief

De master Educational Needs van Windesheim biedt kleinschalig en intensief onderwijs om jouw ontwikkeling tot onderwijsexpert te bevorderen. Ons doel is dat jij gefundeerd en duurzaam het onderwijs kunt verbeteren op het niveau van de leerling/student, klas en schoolorganisatie.

Lees meer over de opleiding

Deeltijd, voltijd of e-learning

De master Educational Needs kent negen leerroutes, waarvan je er één kiest. Zo kun je je specialiseren in de richting die het beste past bij jouw werkveld en interesses. Alle leerroutes kun je in deeltijd volgen, sommige echter ook in voltijd of e-learning. Je kunt de master volgen in Zwolle, Leeuwarden, Groningen, Enschede en Almere. Je maakt zelf een keuze voor de lesplaats.

Lees meer over de mogelijkheden

NIEUW: Expert schoolsucces jongeren

Als expert schoolsucces jongeren draag je bij aan de (door)ontwikkeling van onderwijs op maat binnen je eigen school. Je werkt met creativiteit en lef vanuit een visie om jongeren een zo goed mogelijke onderwijsplek te bieden.


Lees meer over deze leerroute

Karin en Rosalie vertellen over hun ervaringen met MEN