Vrouw met pen en man achter laptop in X-gebouw Windesheim

Master Educational Needs

Tweejarige master in deeltijd (voorheen master Special Educational Needs)

Wil je je in de dynamische en snel veranderende onderwijscontext verder ontwikkelen als professional in gepersonaliseerd, flexibel en passend onderwijs? Kies dan een leerroute of een module van de master Educational Needs (master EN).

Master EN: jouw ontwikkeling tot onderwijsexpert

De master Educational Needs van Windesheim biedt kleinschalig en intensief onderwijs om jouw ontwikkeling tot onderwijsexpert te bevorderen. Ons doel is dat jij gefundeerd en duurzaam het onderwijs kunt verbeteren op het niveau van de leerling/student, klas en schoolorganisatie.

Lees meer over de opleiding

Deeltijd, voltijd of e-learning

De master Educational Needs kent elf leerroutes, waarvan je er één kiest. Zo kun je je specialiseren in de richting die het beste past bij jouw werkveld en interesses. Alle leerroutes kun je in deeltijd volgen, sommige echter ook in voltijd of e-learning. Je kunt de master volgen in Zwolle, Leeuwarden, Groningen, Enschede en Almere. Je maakt zelf een keuze voor de lesplaats.

Lees meer over de mogelijkheden

NIEUW: Expert in Nieuwkomersonderwijs

In het onderwijs weten we niet altijd hoe we moeten omgaan met de opvang van de groeiende groep 'nieuwkomers' in ons land. Daarom bieden we vanaf september 2016 een nieuwe leerroute 'Expert in Nieuwkomersonderwijs'. Windesheim en Hogeschool Utrecht ontwikkelen deze leerroute samen met experts uit het werkveld.

Lees meer over deze leerroute

Goede en betrouwbare naam

De master Educational Needs (voorheen master SEN) van Windesheim heeft een goede en betrouwbare naam opgebouwd. Dat blijkt uit evaluaties en tevredenheidsonderzoeken onder (oud-)studenten. Vooral de deskundigheid en de persoonlijke begeleiding door opleiders worden zeer gewaardeerd.