Man die je aankijkt

Veranderen met Kwaliteits- Proces en Lean Management

Post-hbo-opleiding

Wil je de bedrijfsprocessen, kwaliteit en efficiency in jouw organisatie verhogen? Dan is deze opleiding geschikt voor jou.

In het kort

In deze post-hbo-opleiding staan Kwaliteits- en Procesmanagement en Lean Six Sigma centraal en wordt er een verbinding gelegd met het tot stand brengen van gewenste veranderingen. Bijvoorbeeld in het verhogen van de klanttevredenheid, een goed kwaliteitsmanagementsysteem en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. 

Lees meer over de opleiding

Meer informatie?

Wil jij graag meer weten over deze post-hbo-opleiding, wil je kennismaken met Windesheim en met jouw trainers? Kom dan naar een open avond.

Meer over de open avond

Modulair opgebouwd

De opleiding is modulair opgebouwd. Je kunt modulen los volgen in een volgorde die in onderling overleg wordt bepaald. Maar je kunt er ook voor kiezen om het gehele traject te volgen. Elke module heeft een onderdeel "Veranderen". Dit onderdeel hoef je, bij deelname aan het volledige traject, maar eenmaal te volgen.

Lees meer over de verschillende modulen

Lestijden en studieduur

Je start met de module Veranderen en één module naar keuze. Bij twee modulen, 16 bijeenkomsten, ca 20 weken. Drie modulen, 25 bijeenkomsten, ca 10 maanden. Vier modulen, 24 bijeenkomsten, ca 18 maanden
De colleges vinden op donderdag van 18.30 - 21.30 uur plaats op Windesheim.

Lesdagen en -tijden