Twee deeltijdstudenten in het X-gebouw

Voor wie

De hbo-cursus Fundraising Grantmaking & Sponsoring is voor professionals en geïnteresseerden die in de filantropische sector werken.

Ben je werkzaam in de filantropische sector en wil je je kennis graag verdiepen? Wil je weten hoe je een projectaanvraag schrijft zodat je de interesse van co-financiers wekt. Wil je vertrouwen met je donateurs opbouwen door je marketing- en communicatiebeleid daarop aan te passen? Wil je weten wat sponsoring voor je kan betekenen? Of ontdekken hoe je financiële en juridische zaken het goede functioneren van je organisatie mede bepalen? Dan is deze unieke cursus voor jou van grote toegevoegde waarde.

"Fundraising, Grantmaking & Sponsoring (FG&S) is voor mij de sleutel tot mijn huidige loopbaan geweest. Dankzij het volgen van deze minor heb ik zoveel kennis en ervaring opgedaan dat ik meteen in de goede doelen sector aan de slag kon. Voor iedereen die de (over)stap wil maken naar of kennis wil maken met deze geweldige, passievolle sector raad ik FG&S van harte aan. In een korte tijd leer je niet alleen alles over de sector, maar krijg je ook de kans om een sterk netwerk op te bouwen."

Margriet Mol, oud-cursist en Junior Projectmanager bij Nassau Fundraising