Groep deeltijdstudenten voor een bord

Na de opleiding

Volg na het Schakeltraject Accountancy de opleiding Accountancy MKB bij Windesheim. Of kies voor een masteropleiding op universitair niveau.

Doorstuderen op hbo- of universitair niveau

Na het Schakeltraject Accountancy kun je de opleiding Accountancy MKB bij Windesheim volgen. Of kies voor de universitaire master Accounting en Control van Nyenrode Business University om te worden opgeleid tot Registeraccountant.

Een carrière als Accountant Administratieconsulent

Na je studie op Windeheim kun je verder studeren voor Accountant Administratieconsulent of Registeraccountant. Een Accountant Administratieconsulent is een financieel specialist voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Je staat hen bij met administratieve diensten en advies.

Lees meer over de opleiding Accountancy MKB bij Windesheim

Registeraccountant worden

Een Registeraccountant richt zich op grotere ondernemingen. Het controleren van jaarrekeningen en andere financiële verslagen maakt deel uit van de werkzaamheden. Daarnaast heb je een adviserende rol. Registeraccountants starten hun carrière meestal bij op een accountantskantoor of bij de interne accountantsdienst van een organisatie waarna bijna de helft in de loop van zijn of haar carrière overstapt naar een financiële functie (Controller of CFO) in het bedrijfsleven.