Groep deeltijdstudenten voor een bord

Inhoud cursus

In je functie van accountant leer je de administratie opzetten en fiscale en financiële vragen beantwoorden van kleine en middelgrote ondernemers.

Financieel specialist voor het MKB

De tweejarige opleiding Accountancy MKB kun je volgen na de bachelor Accountancy of het Schakeltraject Accountancy. We bieden de opleiding in deeltijd aan, zodat je alle ruimte krijgt om te studeren naast je werk. Je kunt starten in september of in februari. Als Accountant Administratieconsulent ben je een allround financieel adviseur voor het midden- en kleinbedrijf. Je zet de administratie op en beantwoordt fiscale en financiële vragen van kleine en middelgrote ondernemers.

Twee zakelijk geklede mensen die naar buiten lopenOnderwijs van topkwaliteit

Het programma van de opleiding Accountancy MKB is afgeleid van het landelijke beroeps- en opleidingsprofiel HBO Accountancy 2009. Vanaf 2017 is het curriculum geheel vernieuwd. Je bent er dus van verzekerd dat je actueel en relevant onderwijs volgt. Na je afstuderen ontvang je een certificaat.

Ontwikkel jezelf als accountant

Onze opleiding laat je groeien in jouw vak. Door de combinatie van praktische opdrachten en theorie over de achterliggende gedachten daarvan, leer je jouw werk als accountant nog beter te doen. Daarnaast is de opleiding kleinschalig en hangt er een goede sfeer. Je zult regelmatig situaties, waar je op kantoor tegenaan loopt, bespreken met docenten en collega’s.