Studente van Opleiding tot Coach kijkt richting camera

Opleiding tot Coach

Post-hbo-opleiding

Wil je leren hoe je jouw talenten en die van anderen maximaal kunt benutten? Word coach met deze eenjarige NOBCO/EMCC geaccrediteerde post-hbo-opleiding.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal

De combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal in deze eenjarige opleiding. Naast lesdagen, praktijkuren en de zelfstudie, focus je je in 8 uur individuele coaching op je persoonlijke ontwikkelpunten en word je professioneel 'in verbinding effectief'. Ook paardencoaching is daarin een zeer verhelderend instrument. Vele methoden komen aan bod, zoals Voice Dialogue, NLP en Provactief coachen. Je ontdekt welke het beste bij jou passen.

Lees meer over de opleiding

NOBCO erkende opleiding

Deze eenjarige erkende post-hbo-opleiding is een NOBCO/EMCC geaccrediteerde en St!R- geregistreerde opleiding. Na succesvolle afronding ontvang je een diploma van de Stichting Post-HBO Nederland. Je kunt je laten registreren als Erkend Coach bij St!R of EQA Keurmerkcoach bij het NOBCO.

Lees meer over de opleiding

Oud-deelnemers aan het woord

Sietske Wildeman en Brenda van Geest zijn oud-deelnemers van de Opleiding tot Coach. Zij delen hun ervaringen met ons en geven aan hoe ze de kennis die ze hebben opgedaan in de opleiding nu in de praktijk gebruiken.

Lees hier de verhalen

Lesdagen en -tijden

Je hebt les op dinsdag en woensdag van 09.30 tot 16.30 uur. We starten met een extern lesblok op een mooie, bosrijke locatie inclusief overnachting. Kijk voor de exacte data bij praktische informatie.

Meer praktische informatie