Groepje in elkaar met gesprek

Voor wie

Jij wilt leren welke fasen en processen zich afspelen bij loopbaanvragen en je wilt medewerkers en/of klanten ondersteunen in loopbaanontwikkeling.

De leergang Loopbaan- en Talentcoaching is geschikt als je te maken hebt met vragen over loopbaan, managen van talenten, bevlogenheid en mobiliteit, in welke vorm dan ook. 

Jij bent...Werkenden overleggen

Jij bent bijvoorbeeld:

  • Manager, projectleider of een leidinggevende die bewuster wil omgaan met het maximaal benutten van de talenten van je medewerkers;
  • HR-functionaris die meer zicht wil krijgen op het hele spanningsveld tussen de belangen van medewerkers met concrete loopbaanwensen en de belangen van de organisatie;
  • (Loopbaan)coach die bevlogenheid bij cliënten wil aanwakkeren waardoor deze tot betere prestaties, werkplezier, vitaliteit en vooral meer zelfsturing komen;
  • Docent die studenten wil begeleiden bij studiekeuzes en de eerste verkenning van hun professionele identiteit.

Een loopbaan kies je niet meer voor je leven. Steeds vaker worden we (al dan niet gedwongen) gevraagd om te veranderen van baan of taken en hierop te sturen.

Basiskennis coachen en organisatiekunde

We gaan ervan uit dat je enige basiskennis hebt van coachen, gesprekstechnieken en organisatiekunde. Daarnaast gaan we ervan uit dat je nieuwsgierig bent naar de dynamiek in de arbeidsmarkt en wat het effect daarvan kan zijn op jouw klant.

Contact

Wil je graag in een gesprek achterhalen of dit de juiste studie voor je is? Of wil je graag eerst kennismaken met de leergang, de docenten en met Windesheim?

Neem contact met ons op