Vrouw ellebogen op tafel tekst: leiderschap en leren

Leergang Intervisor

Wil je samen reflecteren en zodoende leren van en met collega's die dezelfde taak of functie uitoefenen?

In het kort

Door middel van verschillende methoden wordt dit leren in gang gezet. Professionalisering van het persoonlijke functioneren vraagt om zelfreflectie die in de intervisie in gang wordt gezet. Door het leren van elkaar en het uitwisselen van deskundigheid ontstaat er meer verbinding in het team.

Lees meer over de inhoud van de opleiding

Competenties

In de leergang staan competenties voor succesvolle intervisiedeelname centraal, alsook begeleiding en planning van intervisie in de eigen organisatie. Dit betekent concreet dat je intervisie kunt gebruiken voor ondersteuning, het op peil houden van de deskundigheid en het leren als beroepsbeoefenaar.

Lees meer over het studieprogramma

Ook op maat en incompany

Windesheim kan deze cursus ook incompany en op maat voor jouw organisatie verzorgen, waarbij jouw vraag ons uitgangspunt is. Wil je hier meer over weten? Mail ons jouw situatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Mail ons jouw situatie

Cursustijden

De leergang bestaat uit 5 lesdagen op een maandag van 9.30-16.30 uur. Daarnaast wordt gewerkt met intervisiegroepen die buiten de lesdagen om nog driemaal bij elkaar komen. Dit vindt face-to-face plaats, met minimaal één bijeenkomst met behulp van een online tool.

Lees meer over praktische zaken