Twee vrouwen met elkaar in gesprek

Gratis proefles

Wil jij je coachende vaardigheden ontwikkelen of ontdekken of coaching iets voor je is? Meld je aan voor de gratis proefles Coaching. 

Ervaar het vak coaching

Je ervaart in de proefles hoe het is om (professioneel) te coachen en gecoacht te worden. In de les staan de basisvaardigheden 'actief luisteren' en 'de kunst van het vragen stellen' centraal. Je leert luisteren op verschillende niveaus en kruipt in de huid van de coach en cliënt.

Voor wie?

Deze proefles is voor iedereen die wil ervaren wat coaching is of twijfelt of de Introductietraining Coaching iets voor hem of haar is. Je maakt kennis met jouw trainer, de opleiding en de manier van lesgeven.

Wanneer

De volgende proefles vindt plaats op woensdag 9 september 2020 van 19.00 - 21.00 uur. Locatie: Windesheim, Campus 2-6 in Zwolle. 

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze proefles.

Meer informatie en aanmelden 

Je kunt je aanmelden voor de proefles door een mail te sturen naar itc@windesheim.nl. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de aanmelding en een bericht over de exacte locatie. Neem voor meer informatie contact op met Nanja Visser-Vos, opleidingscoördinator van de introductietraining Coaching via itc@windesheim.nl of telefonisch via het Windesheim Informatiecentrum, tel. 0900 - 8899 (lokaal tarief).