Vrouw buiten in Zwolle

Intervisie voor teamcoaches

Wil jij je als teamcoach blijven ontwikkelen? Sta je voor de opgave om teamontwikkelings- of transitieprocessen in je eigen organisatie te optimaliseren? Dan is de Intervisie voor teamcoaches iets voor jou.

In het kort

Je leert teams en organisaties te begeleiden in hun ontwikkeling en reflecteert op je eigen teamcoachrol. Je leert (actuele) methodieken en werkvormen die relevant zijn voor teamcoaches. Je past de kennis direct toe in (eigen) praktijkcasussen, waarbij je feedback krijgt op je teamcoachrol van ervaren medestudenten. 

Lees meer over de intervisie

Netwerk opbouwen

Jij en de andere teamcoaches brengen praktijkvoorbeelden in. Hierdoor investeer je niet alleen in je eigen persoonlijke ontwikkeling, maar leer je ook van elkaar en bouw je een netwerk op met collega-teamcoaches.

Snel op de Campus

Windesheim is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlakbij de A28 en het station ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Bekijk de routebeschrijving

Intervisie- en themabijeenkomsten

De intervisie bestaat uit vijf bijeenkomsten van drie uur verdeeld over een jaar. Eén intervisiebijeenkomst wordt , indien gewenst, ingevuld op basis van de vragen die er bij jou en collega-teamcoaches leven.

Lees meer praktische informatie