Groep volwassenen praten met elkaar

Deelnemer aan het woord

Lees hier de ervaringen van onze deelnemers: 

"In voorgaande trainingen bleef het bij het aanleren van een concept. Deze leergang heeft mij de tools gegeven om mij daadwerkelijk als instrument in te zetten om veranderingen te realiseren. Ik heb de veranderkracht in mezelf leren herkennen en heb geleerd hoe ik het vuurtje op de afdeling brandend kan houden."

 

Marleen Boy

Hoofd Bedrijfsvoering Klinische Neurofysiologie

 

"De training 'De kunst van het veranderen' heb ik als heel zinvol ervaren. Eindelijk een training die praktisch is ingesteld omlijst met een niet te diep theoretisch kader. Ik heb geleerd hoe ik mijzelf kan inzetten als instrument van verandering. De trainsters verstaan hun vak, weten waar ze het over hebben en voorzagen mij van bruikbare tips. Ik kreeg ruimte om mijn eigen casus in te brengen, hetgeen weer bruikbare tools opleverde. Ook de twee voorgeschreven boeken, die gemakkelijk te lezen zijn, geven praktische informatie."

 

Bert Groothengel

Teammanager ROC Twente

 

"De leergang 'Kunst van het veranderen' heb ik als heel waardevol ervaren. Fijn en goed om stil te staan bij mijzelf als instrument bij verandertrajecten in mijn werk.

De manier waarop jullie de drie tweedaagse studiedagen vorm hebben gegeven heeft mij in beweging gezet om met een nieuwe, frisse blik naar verandering te kijken en mijn rol daarbij als begeleider.En heeft mij gemotiveerd om met enthousiasme aan de slag te gaan met verandertrajecten binnen mijn werk als schoolopleider en daarbij de dialoog aan te gaan met anderen. Mooi dat ik uitgedaagd werd en wordt om mijn eigen creativiteit daarbij in te zetten!"

 

Alet Jutstra

Schoolleider

Stichting Iris Kampen