Groep volwassenen praten met elkaar

Contact

Er zijn verschillende mogelijkheden om met ons in contact te komen.

Direct je vragen stellen

Met vragen kun je terecht bij het Windesheim Informatiecentrum. Het Windesheim Informatiecentrum is te bereiken via info@windesheim.nl en 0900 - 8899. Vraag naar Marinka van Beek, programmaleider en docent van de leergang 'De kunst van het veranderen'. Je kunt ook rechtstreeks mailen met Marinka van Beek via m.van.beek-lettink@windesheim.nl.  

Marinka is als kerndocent, coach en o.a. als zingevingsspecialist, teamcoachingspecialist, systeemdenker werkzaam binnen de opleiding. Zij verzorgt meer dan 20 jaar allerlei trainingen en opleidingen op het gebied van professioneel leiden en begeleiden in organisaties. Zij is Master Organisatie Coach, geregistreerd als Masterpractioner bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) en gecertificeerd  als dialoogprocesbegeleider. Ze zet je graag aan het denken door verrassende, soms confronterende  interventies op zoek naar de andere kant van je verhaal.

Corrie Horrel is begeleidingskundige en ervaren in het ontwikkelen van  professionele identiteit. Uitgangspunt in haar werk is dat vernieuwing en verandering bij jezelf beginnen. Door haar kernachtige vragen kunnen mensen in beweging komen wat een positief effect heeft op de organisatie. 
Zij is als docent en begeleider verbonden aan het expertteam coachen en supervisie van Hogeschool Windesheim te Zwolle, waar ze veel trainingen en opleidingen op het gebied van veranderkunde en professionaliteit heeft verzorgt. Haar achtergrond is Master begeleidingskunde, daarnaast is ze gecertificeerd en geregistreerd docent supervisiekunde, leersupervisor en coach.

Kom langs op de open avond

Ben je geïnteresseerd in onze leergang 'De kunst van het veranderen'? Kom dan naar een open avond. Onze docenten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Kijk wanneer de volgende open avond is

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van open avonden en nieuwe opleidingen, maar ook over de ontwikkelingen bij Windesheim? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je leest daarin ook meer over interessante congressen, debatten en andere evenementen die we organiseren.